På ARWIDSRO har vi samlat ett team av passionerade och erfarna entreprenörer. Drivna av en inre kompass. Arwidsro har en unik förmåga att kombinera lång historia, samlad erfarenhet och affärsmannaskap med ett brett nät av kompetens och entreprenörskap rustat för framtiden.

 

Vi siktar alltid på att attrahera kompetenser med ett brett spektrum av kunskaper som kan samverka och skapa synergier. Tanken är att gynna de förutsättningar som krävs för att skapa beständiga livsmiljöer där människor vill leva och bo.

Vi är inte som vem som helst. Nej, vi är inte som andra.

Vi jobbar med humanistiska värderingar, använder vår fantasi, vår kompetens och vår förmåga att lyssna. Till oss kommer man för att påverka morgondagens samhälle, kunna utvecklas i takt med företaget, bli en del i ett spännande team – och för att ha roligt.
Som medarbetare på Arwidsro möter du kollegor, samarbetspartners och människor i olika situationer. Varje möte är betydelsefullt och en del av det som skapar vår identitet. Oavsett roll och kompetens är alla hos oss företagets kulturbärare; medskapare till att vi uppfattas som ansvarstagande, kompetenta och affärsmässiga. Vi behandlar varandra med respekt. Vi är generösa med vår kompetens och delar gärna med oss.
Är du inte vem som helst? Vill du dela med dig av din kunskap, ditt driv och ditt engagemang? Välkommen att kontakta oss: hr@arwidsro.se